Copii singuri acasa

Protecție și educație pentru copii cu părinți plecați în străinătate

021.224.24.52

Apelabil cu tarif normal din afara teritoriului României.
Disponibil luni - vineri între orele 9.30 - 17.30

Salvati copiii

Susținători și parteneri proiect

Parteneri

Autoritatea Naţională pentru Protecția Drepturile Copilului și Adopție (ANPDCA) funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Misiunea Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție  este de a proteja și promova drepturile copiilor din România.

Ministerul Educației este organismul Guvernului României care coordonează sistemul de învățământ din România, stabilește obiectivele sistemului de învățământ în ansamblul său, precum și obiectivele educaționale pe niveluri și profiluri de învățământ.

În exercitarea atribuțiilor sale, Ministerul Educației consultă, după caz, societățile științifice naționale ale cadrelor didactice, federațiile sindicale reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale autorităților administrației publice locale, ca parteneri sociali, și organizațiile studențești și de elevi, recunoscute pe plan național.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) asigură realizarea politicii externe a statului român. Printre atribuţiile MAE se numără şi elaborarea şi aplicarea politicii statului român în domeniul relaţiilor cu comunităţile româneşti din afara graniţelor şi intervenţiile destinate întăririi legăturilor cu românii din afara frontierelor României şi păstrării, dezvoltării şi exprimării identităţii lor etnice, culturale, lingvistice şi religioase, cu respectarea legislaţiei statului ai cărui rezidenţi sunt.

Politia de Frontiera Romana face parte din Ministerul Afacerilor Interne si este institutia specializata a statului care exercita atributiile ce ii revin cu privire la supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat, prevenirea si combaterea migratiei ilegale si a faptelor specifice criminalitatii transfrontaliere savarsite in zona de competenta, respectarea regimului juridic al frontierei de stat, pasapoartelor si strainilor.

 

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație.

DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi

 

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene asigură  managementul fondurilor europene, în țara noastră prin Autorități de Management (AM). Acestea trebuie să urmeze o serie de reguli stricte pentru a se asigura că banii sunt cheltuiți transparent și responsabil.